HealthLife

Здравето е основна предпоставка, за да имаме по-качествен и пълноценен живот, да имаме сили и енергия да работим и да надграждаме това, което сме си поставили като духовна цел.

Нашата дейност е фокусирана в следните направления и предоставя информация по темите:

  • отслабване чрез балансирано хранене;
  • двигателната активност за физическо здраве и пълноценен живот;
  • опознаване на природата като мощен енергиен източник и фактор за снемане на стреса и напрежението;
  • аюрведа за преоткриване на хилядолетния опит и единен подход към физическото, енергийно и емоционално начало в човека, което лекува и дава хармония и здраве;
  • йога като философия на нашето ежедневие и позитивизъм.

Всички тези дейности решихме да обединим като опит, познания и практика, като дадем възможност на хората да научат повече за себе си, да опознаят повече своето тяло и физиологични нужди, да направят коригиращи действия на своя хранителен режим, да ги провокираме да спортуват и да бъдат по-често сред природата, да черпят от мъдростта на учения, създадени преди хиляди години, но забравени в нашето технологично и забързано ежедневие, където материалното взема връх над духовното.

Мисията, която си поставихме, е да дадем познание за здраве, което всеки може да си позволи, ако прояви естествено любопитство да опознае природата и средата, в която живее и да разбере собствените си потребности.

Постигането на здраве и душевен баланс ще провокира желанието ни и ще освободи полезна енергия да се включим в изграждането на едно по-справедливо и мъдро общество, ще даде допълнителен ресурс за духовно надграждане и създаване на повече материални ценности за всички, ще ни направи по-позитивни и креативни.

Целта и желанието ни е да стигнем до всеки, който иска да живее здравословно, да му помогнем да бъде по-здрав, по-енергичен и да живее по-пълноценно.

Начинът на мислене и здравословните привички се изграждат още в най-ранна възраст. Промени в живота си човек може да направи и в зряла възраст, стига да осъзнае, че има нужда от промяна. А ние ще му помогнем да я направи.

Няма граници и забрани за стремежа към по-качествен, смислен и дълъг живот.