Диета за бързо отслабване за една седмица

Диети за отслабване

Дали сме с много натрупани килограми или сме качили няколко килца на най-неподходящите места, всички ние поне веднъж сме обмисляли идеята да опитаме някоя диета. И понеже сме свикнали да получаваме всичко бързо и веднага, най-често поглеждаме към популярните напоследък диети за отслабване за 1 седмица.

Ако и вие сте се насочили към следването на някаква бърза диета, то най-вероятно вече сте се информирали за популярните бързи диети като лимонената, датската, лекарската, оризовата, зелевата и други подобни, затова няма да даваме и ние рецепти, а ще отговорим откровено на някой въпроси за бързите едноседмични диети.

Щастлива жена от диета за отслабване

Действат ли наистина бързите диети? Колко килограма можете да свалите за седмица? Ще запазите ли свалените килограми, ако следвате бързите диети?

За отговорите на тези и още любопитни въпроси прочетете цялата статия като се регистрирате в сайта тук!

5 (100%) 1 vote

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.