Ефективни упражнения за корем

Диети за отслабване

Тънката талия винаги е считана като символ на женственост и сексапил.  стегнатото коремче е мечта за всяка дама, която държи на своя външен вид. Факт е обаче, че точно коремните мускули се оформят най-трудно и че всеки килограм в повече често се отразява на зоната на талията.

Като прибавим и фактори като раждане, вариации в теглото, напреднала възраст, оформянето на тази деликатна мускулатура на нашето тяло  се оказва трудна задача. Обаче с правилните упражнения, постоянство, усилие и здравословен начин на хранене можем да се сдобием със страхотни резултати и да постигнем тонус и красив външен вид.

Кои са най-ефективните упражнения за корем?  За да отключите цялата статия се регистрирайте в сайта тук!

5 (100%) 1 vote

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.