Как да постигнем трайно отслабване

Над половината от хората в България са с излишни килограми. Проблемът е по-голям при мъжете – 62 на сто от тях са с наднормено тегло, процентът при жените доближава 50.

Това е и медицински, и социален проблем. Наднормените килограми са свързани с редица болести, водещи по предизвикване на смърт – сърдечни заболявания, диабет и др. Едновременно с това те ограничават участието в социалния живот, често водят до ниско самочувствие, самообвинения и дори депресии.

Затова е разбираемо защо много хора искат да отслабнат. Проблемът е, че голяма част от тях избират грешни начини и ако свалят няколко килограма, после ги натрупват отново. Как да се отслабне трайно?

Прочетете цялата статия като се регистрирате в сайта тук!

3.2 (64%) 5 votes

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.