Висока телесна температура

Висока телесна температура

Ама е в основата на повечето заболявания с температура

Някои от заболяванията, в борбата с които организмът повишава телесната температура, могат да бъдат предизвикани от микроорганизми – например вируси.

Висока телесна температура

Голяма част от „температурните“ болести обаче се предизвикват от Ама. Това е тежка, студена, мокра субстанция от натрупани токсини, която се е наслоила в тялото. Тези токсини се образуват при лошо храносмилане от недоразградени, загниващи хранителни остатъци в храносмилателния тракт. Чрез кръвта се разнасят и наслояват из тялото. Те директно вредят на клетките, а също и запушват фините канали, по които протичат жизнени енергии в организма, което предизвиква заболявания.

Как да се изчистим от токсините с помощта на Аюрведа? За да отключите цялата статия се регистрирайте в сайта тук!

Оценете стаията

Образование: Бакалавърска степен на факултета по Аюрведа медицина и хирургия към университета в Пуна през 2000 година.

Опит:

Доктор Гардже работи като „Аюрведачаря”( Ayurvedacharya), което в буквален превод носи значението – Гуру на аюрведа. Лицензиран е от индийското правителство като лекар по аюрведична медицина и хирургия. Специализирал е в използването и лечението чрез билкови лекарства по Аюрведа.

Докторът е квалифицан да прилага близо 400 различни видове билки и техни формули, които се използват за лечение на редица болести. Също така има специализация за практикуване на Панчакарма – традиционна система от Керала. Той е последовател на аюрведичната висша медицина от Керала, която се нарича– Аря Вайдя Чикитса (ARYA VAIDYA CHIKITSA) и е основана още преди 500 години от „Mahrashi Gurudeo Vagbhata”.

Практикувал е заедно с опитните професори и лекари по медицина, които са давали консултации на министър-председателя и президента на Индия!

Неговата лекарска дейност е помогнала на много пациенти да бъдат излекувани, като за целта използва без да видоизменя традиционните аюрведични лечебни техники, които се използват в аюрведичната медицина.

Д-р Махеш Гардже е уверен в теориите, за това, което представлява психосоматичната причина на болестния процес. Най-вече, че чрез силата на ума и позитивното мислене, лечение могат да намерят редица заболявания!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.