Какво да правим, за да сме енергични и във форма?

Ако сте от хората, които се събуждат сутрин уморени и едновременно с това стресирани от всички задачи, надвиснали над главата им.

Тогава рагледайте тези няколко прости, но ефективни сутрешни практики, които ще Ви доближат една идея по-близо до енергичността през целия ден! 

Знаете ли, че:

  • Повторното заспиване сутрин може да наруши хормоналния цикъл и да допринесе за повишената умора през деня. Затова: навийте алармата за 15 мин. по-късно и сложете телефона или будилника на място, до което можете да стигнете само ако се разбудите и станете. Повторното заспиване сутрин може да наруши хормоналния цикъл и да допринесе за повишената умора през деня. Навийте алармата за 15 мин. по-късно и сложете телефона или будилника на място, до което можете да стигнете само ако се разбудите и станете.

Искате ли да разберете още интересни факти, които трябва да вземете предвид когато търсите свежест и енергия през целия ден? Регистрирайте се тук и прочетете цялата статия!

5 (100%) 2 votes

Иван Великов е преподавател по Интегрална йога, Бойни изкуства, Карнавални техники и Логически игри с над 10-годишен опит в работата с деца, юноши и възрастни към „Движение за хармонично развитие“ (Body, Mind and Soul Training).

Преминал е множество обучения в системите на Веданта, Будистка, Даоистка и Тантра йога, както с български, така и с чуждестранни преподаватели на световно ниво. Той е двукратен златен медалист на Националното първенство по Йога в България и неколкократен медалист в първенства по класически стилове бойни изкуства. През 2016 г. печели златен медал на Международен шампионат по Йога в Индия.

Има дългогодишен опит в организирането и провеждането на спортни лагери за деца и юноши, планински преходи, младежки обмени с международно участие, тиймбилдинг събития, курсове и семинари за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *